Hvad er Public Perspectives?

Interesserer du dig for udviklingen af den offentlige sektor?

Hos Deloitte vil vi gerne bidrage til udviklingen af den offentlige sektor i Danmark. Vi er involveret i stort set alle hjørner af den offentlige sektor. Og vi har en holdning til, hvordan velfærdssamfundet kan se ud i morgen. Næste år. Og langt ude i fremtiden.

Derfor har vi skabt Public Perspectives.

Vi holder dig opdateret med Deloittes nationale og internationale analyser, perspektiver og kombinerer den viden med perspektiver fra den danske offentlige sektor.

 

Hvad er Public Perspectives?

Publicperspectives.dk er dit videnssite. Med fokus på den overordnede og langsigtede udvikling herhjemme.

Vi kigger på tendenser, baggrunde og på de mennesker, der udgør den offentlige sektor. Og vi kigger mod udlandet og henter nye tanker og tendenser, der kan inspirere til den næste geniale idé, der gør, at vores offentlige sektor fortsat er på forkant.

 

Hvem driver Public Perspectives?

Al indhold på publicperspectives.dk er udarbejdet i tæt samarbejde med Deloittes tungeste profiler og specialister, som til dagligt analyserer, evaluerer og optimerer den offentlige sektor. Vi bringer også debatindlæg fra eksterne eksperter og andre med en holdning til, hvordan vi bør drive og udvikle den offentlige sektor i Danmark.

 

Jesper Kamstrup-Holm, lead partner af den offentlige sektor i Deloitte og leder af Public Perspectives.

God læselyst
Jesper Kamstrup-Holm, partner hos Deloitte